Over Mij

Hallo allen,

Ik ben Harry

Ik ben ondernemer( Café houder als Restaurant houder. In mijn dagelijks leven kom ik heel wat mensen tegen die mij over mijn activiteiten verschillende vragen stellen. Het komt vaak verwarrend over wanneer ik vertel dat ik zowel restauranthouder als cafetaria houder ben. Het hoeft niet, maar is wel zo, gezien velen (buien hun schuld om) het verschil niet kennen. Ik probeer er daarom altijd werk van te maken om mensen het fijne van de zaak uitte leggen.

Uiteindelijk dacht ik om mijn gedachten ook digitaal ter beschikking te stellen op deze website. Zo ben ik behalve mijn deel aan het doen, ook anderen aan het helpen om uit de verwarring te komen. Velen vragen mij ook vaak wat het financieel verschil is tussen een cafetaria en een restaurant. Hier geeft een ondernemer natuurlijk niet makkelijk antwoord op, omdat het gat om interne aangelegenheden. Ik kan wel makkelijk aangeven dat ik met mijn restaurant meer geld maak dan met mijn cafetaria. Echter zou ik mij cafetaria niet weg willen doen, gezien die ook voldoende geld genereert om ervan te kunnen leven. Daar ook direct het antwoordt op de vraag: beiden maken voldoende geld. Natuurlijk moet de zaak goed worden aangepakt om er voldoende geld mee te kunnen verdienen.

Zo wens ik iedere lezer en bezoeker op deze website een fijne tijd en veel leesplezier. Ik denk dat de informatie op deze website te gebruiken is in het dagelijks leven. Zijn er nog vragen, dan verneem ik die via de contactpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *